Speciale cursus voor thuis stressregulatie

Voor thuis heb ik een speciale cursus ontwikkeld om stap voor stap vanuit geen enkele ervaring met ademoefeningen te komen tot de staat van hartcoherentie. Stressregulatie door hartcoherentie deel 1 en deel 2.  Zorgvuldig opgebouwd met filmpjes van yogalessen, adem- en meditatieoefeningen, een korte liggende ontspanningsoefening, een Yoga Nidra en andere oefeningen.

De cursus is zo opgebouwd dat het voor iedereen gemakkelijk te volgen en toegankelijk is. De modules zijn zo opgebouwd dat we vanuit ontspanning de oefeningen gaan uitbreiden. Hiervoor gebruik ik rustige yogaoefeningen, liggende en zittende, om het lichaam vrij te maken van stress en spanning zodat er vanzelf meer ruimte ontstaat binnenin het lichaam. Hiervan profiteren vrijwel direct het adem- en hartritme.

Via de filmpjes, waarin ik zelf meedoe,  bouwen we een stabiele basis op waarin hartcoherentie kan optreden. De oefeningen worden duidelijk uitgelegd zodat je ook in de ervaring kunt komen. Het vraagt om oefening en herhaling zodat het aangeleerde een nieuwe gewoonte kan worden. Na 6 weken oefenen ontstaan er nieuwe verbindingen in de hersenenn kun je het gemakkelijk toepassen in je dagelijks leven.

Voor meer info en om de cursus te bestellen verwijs ik je naar de website

Laat een reactie achter