De behandeling

Om tot een juist behandelplan te komen maak ik gebruik van een testmethode welke mij inzicht geeft wat er dieper in het lichaam speelt. Hiervoor gebruik ik de polsdiagnose en werk ik met een pendel.

Bij elke sessie staat een streven naar innerlijke balans voorop. Voor de zorgverzekeraar  valt deze behandeling onder de: lichaamsgerichte psychotherapie, prestatiecode 24513.

1

De vraag waarmee je mij bezoekt is altijd het uitgangspunt

2

Dan stel ik een behandelplan op waarmee we het lichaam in balans gaan brengen.

3

Meestal zijn hier minimaal 4 sessies voor nodig.

4

Een sessie duurt tussen de 60 en 75 minuten.

 

 

Vergoedingen mits aanvullend verzekerd: Zilveren Kruis, Avéro Achmea, FBTO, OZF, De Friesland Zorgverzekeraar, CZ, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), ONVZ, vanaf 16-3-2020 ook vergoeding voor Coöperatie VGZ, Bewuzt, IZ,  IZA, Zekur, UMC, United Consumers, Univé, Aevitea, Caresq, Besure, National Academic, Promovendum, Iptiq. 

 

Lichaamsgerichte psychotherapie prestatiecode  24513

Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren. 

 

Korte kennismaking van 10 minuten is gratis. Neem contact op voor de mogelijkheden

Kosten per sessie €80,-