Het traject

Bevrijding van je innerlijke potentie

 

Voor verandering hebben we beweging nodig.

De kleurenpunctuur samen met de inductietherapie en de infra rood straling geven een doorbraak, samen brengen zij de ommekeer in het lichaam op gang.

Voor thuis krijg je bepaalde punten mee om te masseren, samen met de video's met oefeningen ondersteunen  zij het proces.

Kleurenpunctuur is een volstrekt pijnloze therapie, geschikt voor alle leeftijden.

Met licht en kleur en de inductietherapie behandel ik punten en gebieden op het lichaam via het hoofd, het gezicht, de oren, de voeten en de vingers.

Soms is het goed om juist in het begin een paar keer sneller achter elkaar te komen. Dit kan van 1 keer per week tot 1 keer in de 14 dagen zijn, juist om de ommekeer naar heling kracht bij te zetten.

Gedurende het traject kijken we wat het beste is voor het gewenste resultaat en hoe het lichaam reageert op de behandeling.

 

Hand mudra

De foto waarbij de vingertoppen rusten precies in de ruimte tussen de pink en de ringvinger heeft een kalmerend effect. Dit is het acupunctuurpunt 3V 3 van de driewarmer meridiaan ook wel pericard meridiaan genoemd. Je kunt dit aan beide kanten toepassen minimaal 3 minuten per keer. Sluit even je ogen en ervaar.

Indicaties: hoofdpijn, evenwichtsstoornissen, koorts zonder zweten, tinnitus, doofheid, waas voor de ogen, zwelling van en pijn in de nek, de slapen, nekpijn, spasmen in de vingers, pijn in elleboog en bovenarmen, de hik, plotseling flauwvallen.

Bron: atlas van de acupunctuur C.H Hempen

Neem je tijd en vind het geluk in jezelf.

Een oude wijsheid: ruimer ademen is ruimer leven.