Ondersteuning naar innerlijke balans

Door mijn manier van werken kan ik met speciale test methoden precies de locatie in het lichaam bepalen waar op dat moment de meeste aandacht nodig is.

Vaak zit er op een diepere laag in het lichaam een blokkade voordat er fysieke zichtbare klachten ontstaan. Het lichaam kan veel hebben en soms sluimert iets al 10 jaar of langer voordat je er echt veel last van krijgt.

Het lichaam is van nature altijd op zoek naar balans en harmonie. Dit betekend dat het altijd haar best doet om gezond te blijven en steeds mee beweegt.

Het lichaam heeft een zelf genezend vermogen en telkens als we tot rust komen help je het zelf genezend vermogen van het lichaam om de balans te herstellen.

Om de behandeling te ondersteunen werk ik met de Nederlandse bloesemremedies en de E.E.N energetica. Beiden werken als een soort katalysator en zij beïnvloeden de lichaamseigen trilling zodat de innerlijke balans hersteld kan worden.

Het zijn druppeltjes die in een doseerflesje met water gedaan worden die men meerdere keren per dag inneemt. Ze geven inzicht, doordat je beter gaat luisteren naar je innerlijke natuur.

Tijdens de behandeling test ik voor iedere cliënt de beste combinatie. Een doseerflesje zit in de prijs van het consult inbegrepen.

 

 

 

 

 

Elke mens is uniek en dat vraagt om een zorgvuldig afgestemde behandeling in het streven naar balans en gezondheid.

In principe zijn wij een natuurlijk menselijk wezen en dienen wij het in respect ook zo te verzorgen.