Verstoring

Wat kan een verstoorder zijn van mijn gezondheid en mijn conditie?

 

 

Dit kan divers zijn, waar de ene mens goed tegen kan, kan het zijn dat de andere mens er juist klachten van krijgt en dat kan net zo goed van voeding zijn als een heel drukke omgeving zijn of vervelende gebeurtenissen.

 

Het lichaam is van nature altijd op zoek naar balans en harmonie. Dit betekend dat het altijd haar best doet om gezond te blijven en steeds mee beweegt.

Het lichaam heeft een zelf genezend vermogen en telkens als we tot rust komen help je het zelf genezend vermogen van het lichaam om de balans te herstellen.

Als er klachten of problemen zijn in het lichaam is dit juist een reden om het rustig aan te doen en je aan een zelf inspectie te onderwerpen.

Bij ernstige klachten neem je contact op met de huisarts of de specialist.

 

Elke mens is uniek.

Wanneer kan ik je helpen op je pad naar balans en harmonie.

Denk aan vage klachten, slecht slapen, rugpijn, nek en/of schouderklachten, buik/maagklachten, darmklachten, stress en burn out klachten, nare gedachten, lusteloosheid.

Bij oosterse geneeswijzen zoals de Ayurveda in India gaat men er vanuit dat ziekte altijd een verstoring is van de levens- en energie stroom in het lichaam.

Meditatie, massages en kruiden behandelingen zijn normaal binnen deze cultuur.

 

Mijn manier van werken is dat ik met speciale test methoden precies de locatie in het lichaam kan bepalen welke op dat moment aandacht nodig heeft.

Vaak is het een complex gebeuren en heeft het tijd nodig, om weer vanuit de kern de ommekeer te maken.

Het is ook vaak al langer dat er zich iets afspeelt in het lichaam voordat er fysieke tastbare klachten ontstaan.

En dit kan soms al 10 jaar of langer sluimeren.

Verstoringen kunnen o.a. ontstaan door: een voedingsintolerantie of voedingsallergie, geopathische belasting waaronder allerlei soorten elektrische straling, langdurige stress, onverwerkte emoties en schuldgevoelens, angsten, langdurig medicijngebruik, shock of traumatische gebeurtenissen.

Denkend vanuit het Zelfgenezend vermogen kan het lichaam de balans herstellen in 3 tot 12 maanden. Ondersteuning door medicatie na zorgvuldige afstemming kan hierbij behulpzaam zijn.

Er kunnen ook natuurlijke middelen ingezet worden welke precies afgestemd zijn op het lichaam en haar conditie.

Belangrijk, wat is er aan de hand, waar ligt de oorzaak?

In principe zijn wij een natuurlijk menselijk wezen en dienen wij het in respect ook zo te verzorgen.